OranjeHockey Battle #6: Thierry Brinkman vs Floris Wortelboer


OranjeHockey Battle #5 - Mirco Pruyser vs Bjorn KellermanStart de video en zie hoe het spitsenduo het er vanaf brengt tijdens de ‘Staredown’, de ‘Hole-in-One-Challenge’, het ‘Speedtapen’ en de ‘Flamingo-Challenge’. En, wie heeft de minste slagen nodig bij ‘Hockeygolf’? Je ziet het in deze spannende en hilarische vijfde aflevering van de OranjeHockey Battle.

Reportersvlog #8 - Valentin Verga showt imposant spelershotel!


OranjeHockey Battle #4 Robbert Kemperman vs Valentin VergaHet tweetal opent de strijd met een ijzingwekkend spannende 'Staredown', maar wie heeft er de meeste hockeyskills? Start de band en zie hoe Robbert en Valentin het er van af brengen tijdens tijdens de 'Hole-in-One-Challenge', het 'Speedtapen', de 'Flamingo-Challenge' en het fonkelnieuwe 'Hockeygolf'.

Reportersvlog #7 - Superfan Goaliematz is beroemd in IndiaMet zijn grote spandoeken voor de doelmannen van Oranje, zijn tenue en opvallende krullen is de 11-jarige superfan een unieke verschijning op de volgepakte tribunes van het HWL-stadion. Verslaggever Sander Collewijn zocht hem op.

Reportersvlog #6 - Het stadion in Bubaneswar in beeld!


Reportersvlog #5 - Wat een locatie voor de HWL Finals!In Sander's allereerste vlog leidt hij je rond door de stad waar het de komende weken allemaal moet gebeuren voor Oranje, Bubaneswar. Start de band en proef de sfeer van India. Veel kijkplezier!

OranjeHockey Battle #3 Josine Koning vs Julia RemmerswaalWie is er het koelbloedigst, het snelst en heeft de meeste skills? Start de band en zie hoe de keepsters het er van af brengen tijdens de 'Staredown', het 'Bidon Bowlen', het 'Speedtapen', de 'Flamingo-Challenge' en de o zo verradelijke 'Hole-in-One-Challenge'.

SHOOT! HWL #3 - Van Male: '14 december is rood omcirkeld'Uiteraard in deze uitzending uitgebreid aandacht voor de kwartfinale van de HWL Finals van Oranje tegen China. We zien de hoogtepunten en Van Male geeft haar analyse. Ook in deze SHOOT! weer een Reportersvlog van de hand van verslaggeefster Merel. Ditmaal gaat ze op verjaardagsvisite bij Margot van Geffen in het spelershotel.

OranjeHockey Battle #2 Pien Sanders vs Ireen van den AssemHet gelauwerde tweetal haalt alles uit de kast om de overwinning te pakken, maar wie is er het koelbloedigst, het snelst en heeft de meeste skills? Start de band en zie hoe Pien en Ireen het er van af brengen tijdens de 'Staredown', het 'Bidon Bowlen', het 'Speedtapen', de 'Flamingo-Challenge' en de o zo lastige 'Hole-in-One-Challenge'.

SHOOT! HWL #2 - Paumen: 'Caia, maak je geen zorgen!'Verder natuurlijk uitgebreid aandacht voor de laatste groepswedstrijd van de HWL Final die Oranje maandagmorgen in Nieuw-Zeeland tegen Zuid-Korea speelde. We zien de hoogtepunten en Paumen laat haar analyse er op los en neemt ook de strafcorner onder de loep. Hoe kijkt de 235-voudig international zelf aan tegen de erfenis die ze heeft achtergelaten bij Oranje?
Ook in deze SHOOT! weer een reportersvlog van de hand van verslaggeefster Merel Barreveld. Ditmaal neemt ze een kijkje in het spelershotel en wordt daar rondgeleid door Pien Sanders en Julia Remmerswaal.

SHOOT! HWL #1 - Kim Lammers over goede start OranjeIn deze eerste SHOOT! HWL is onze vaste analist Kim Lammers te gast. De 200-voudig international analyseert de prestaties van Oranje in het gewonnen openingsduel met Nieuw-Zeeland, neemt de selectie onder de loep en spreekt haar verwachtingen uit.

Verder in de uitzending de hoogtepunten van de wedstrijd, horen we de vrouw van de wedstrijd Kelly Jonker en zien we de allereerste reportersvlog van onze verslaggeefster Merel Barreveld. Kortom, een kwartiertje vol hockey!

OranjeHockey Battle #1 - Eva de Goede vs Carlien Dirkse van den HeuvelOnder leiding van vlogster Ismay haalt het gelauwerde tweetal alles uit de kast om de overwinning te pakken, maar wie is er het koelbloedigst, het snelst en wie heeft de meeste skills? Start de band en zie hoe Carlien en Eva het er van af brengen tijdens de 'Staredown', het 'Bidon Bowlen', het 'Speedtapen', de 'Flamingo-Challenge' en de o zo lastige 'Hole-in-One-Challenge'.

Malou Pheninckx: 'Te veel momenten dat we te slecht spelen'


Vlog Ismay Rabo Fandag