André Hazes jr. treedt twee avonden op in het Holland Heineken House. De zanger ervaart dit als een enorme eer en feest natuurlijk zelf ook mee.


Terwijl heel Nederland juichte voor Esmee Visser, zat er één landgenoot teleurgesteld op de tribune in Korea. Een bijzonder verhaal vandaag in Pim in PyeongChang over een fan die al 12 jaar zijn idool achterna reist.


Misdaadverslaggever van de Telegraaf Mick van Wely wist de hand te leggen op het verhoor van de verdachte in de zaak Milica van Doorn. Daar kwamen zeer vreemde zaken uit naar voren.


Vanavond is een stille tocht gehouden voor de om het leven gekomen Mohammed Bouchikhi (17) onder aanwezigheid van de waarnemend burgemeester van Amsterdam.


De rapper zou onder de hoede van Kim een pornofilm opnemen, maar hij ziet er nu toch vanaf. Sjors legt zelf uit waarom.


Dieven hebben 200 karpers geroofd uit de vijver van Manty Driessen uit Pannerden. Hij is er helemaal kapot van.


Bij ijsclub Nut en Vermaak uit Leimuiden zijn ze apetrots op de gouden plak van Esmee Visser.


Tijdens de wekelijkse ministerraad is de gouden plak van Esmee Visser gevierd, maar Eric Wiebes heeft geen idee voor wie hij eigenlijk heeft geklapt.


Rechtbankverslaggever Saskia Belleman over de vele gezichten van Willem Holleeder en de aantrekkingskracht van de zaak op het grote publiek.


Foodora overweegt ook een ZZP-constructie door enorm concurrentienadeel. DFT verslaggever Martin Visser legt het uit.


Wat merken sponsoren van de medailleregen tijdens de Winterspelen? KPN-sponsormanager Mark Versteegen licht vanuit Pyeongchang een tip van de sluier op.


DFT sprak KLM-topman Pieter Elbers in Parijs bij de presentatie van de jaarcijfers van AirFrance-KLM. Wat hem betreft moet Schiphol groeien, en anders moet volgend jaar Lelystad open.


Verslaggever Pim Sedee ontdekt dat veel Koreanen nog steeds boos zijn op Sjinkie Knegt, omdat het leek alsof hij na zijn zilveren plak op de Spelen een middelvinger opstak. Ze willen dat hij zijn excuses aanbiedt, voordat hij morgen opnieuw in actie komt.


Minister Bruno Bruins van Sport vindt het jammer dat hij in de krant moest lezen over de matchfixing-zaak rond schaatscoach Anema. Hij gaat uitzoeken wat er precies is gebeurd.


De vier grote steden eisen een snel besluit van het kabinet over een verbod op knalvuurwerk en vuurpijlen. Maar het lijkt er niet op alsof de bewindslieden daar gehoor aan gaan geven.