Forum verrast door PvdA-bom onder college


Forum voor Democratie reageert op PvdA-bom onder college


'Esplanade wordt groot stadspodium'Door de nieuwe inrichting moet de Esplanade meer sfeer krijgen. Er komen planten, gras, zitjes en een watertrap. De herinrichting kost zo’n vijf miljoen euro en wordt betaald door de gemeente, de provincie en het Rijk.

Strijd tegen reuzenberenklauw weer begonnen


Dit is Flevoland van 18-04-2019


Nieuwe landbouwrobot voor zaaien schoffelen en bemesten


Duiding: PvdA legt bom onder coalitievormingEén van die punten is het streven van de partij naar een Nexit, wat inhoudt dat Nederland uit de Europese Unie moet stappen. Ook wil de PvdA dat Forum voor Democratie afstand doet van uitspraken over homeopathische verdunning, dominant blank Europa en een boreaal Europa. "In Flevoland beschouwen we diversiteit als kracht en telt iedereen mee ongeacht ras, geslacht of geloof", aldus de PvdA in een verklaring.

Balker twijfelgeval bij Almere City tegen Telstar


PvdA legt bom onder coalitievormingEén van die punten is het streven van de partij naar een Nexit, wat inhoudt dat Nederland uit de Europese Unie moet stappen. Ook wil de PvdA dat Forum voor Democratie afstand doet van uitspraken over homeopathische verdunning, dominant blank Europa en een boreaal Europa. "In Flevoland beschouwen we diversiteit als kracht en telt iedereen mee ongeacht ras, geslacht of geloof", aldus de PvdA in een verklaring.

Als Forum voor Democratie niet akkoord gaat met de voorwaarden van de PvdA, is het volgens die partij niet mogelijk om verder te praten over een formatie. "Ongetwijfeld zijn deze uitgangspunten ook voor de andere partijen van belang in het vervolgproces", zegt de PvdA.

Woensdag werd duidelijk dat Forum voor Democratie, VVD, CDA, ChristenUnie en de PvdA een serieuze poging doen om met elkaar een college van Gedeputeerde Staten te vormen. De PvdA roept de andere partijen op hun actie te ondersteunen. Forum voor Democratie was nog niet bereikbaar voor commentaar.

Medische Zaken: SpataderenWe praten daarover met Marlies Tol, zij is als "physician assistant dermatologie" verbonden aan het Flevoziekenhuis in Almere, waar een heuse Spataderkliniek bestaat.

Griezelen met Jules Wolthuis


The Harlem Globetrotters komen naar Almere


Bureau Flevoland: overval op fietsenzaak


The Passion is ook in EnsMaar in Ens op basisschool Het Lichtschip wordt ook een Passion gehouden. Vanaf half vijf komen ouders met hun kinderen op school en gaan langs de verschillende delen van de Passion.

Pietronalle van Dijk is directeur op de school en blikt vooruit op het evenement.

PROMO tv-special met nabestaanden van slachtoffer aanslag Koninginnedag 2009