Na een rigoureuze verbouwing is het vernieuwde Home of History officieel geopend. Supporters konden tijdens de ‘Historische dagen’ een kijkje komen nemen in het museum waar onder andere het wedstrijdshirt van Ricky van Wolfswinkel uit de bekerfinale, de maquette van GelreDome, de schoenen van Mister Vitesse Theo Bos, de KNVB Beker en unieke items uit de tijd van Monnikenhuize staan.


Vitesse TV sprak in aanloop naar Vitesse vs Excelsior met hoofdtrainer Henk Fraser en middenvelder Thomas Bruns.


Thomas Buitink is de meest recente debutant vanuit de Vitesse Voetbal Academie. De 17-jarige aanvaller uit Nijkerk, die vs ADO Den Haag al bij de wedstrijdselectie zat, verving Luc Castaignos in de wedstrijd vs Feyenoord na tachtig minuten. Vitesse TV sprak met het talent, dat na negen jaar in de voetbalacademie zijn debuut mocht maken.


Navarone Foor en Bryan Linssen gingen op woensdagmiddag 14 februari, Valentijnsdag, op bezoek bij twee verliefde Vitesse-stelletjes. Met een Vitesse-taart en wedstrijdtickets verrasten de spelers de supporters.


Vitesse werkt al jaren samen met Stichting Jaimy en wil hiermee een positieve bijdrage leveren aan de doelstelling van de stichting: Kinderen met kanker, weer even kind laten zijn. Zaterdag 17 februari wordt er voorafgaand aan de wedstrijd vs Excelsior gecollecteerd. Ambassadeur Theo Janssen steunt Stichting Jaimy. Jij ook?


Wat een geel-zwart feestje moest worden, wérd een uitzinnig geel-zwart feestje. Het resultaat, de sfeer en alle activiteiten eromheen zorgden voor een fantastische middag. Met z’n allen konden we weer genieten van een kolkend GelreDome, zoals we dat zo graag zien!
Vitesse won de thuiswedstrijd vs Feyenoord met 3 - 1.


Vitesse neemt het zondagmiddag in GelreDome op tegen regerend landskampioen Feyenoord. Vitesse verloor donderdagavond met 1-0 vs ADO Den Haag en raakte daarmee de ongeslagen status in 2018 kwijt. Na deze nederlaag wil de ploeg van hoofdtrainer Henk Fraser de draad weer oppakken en een goed resultaat neerzetten.


Vitesse speelt donderdagavond de uitwedstrijd vs ADO Den Haag. Vitesse TV sprak met hoofdtrainer Henk Fraser en Thulani Serero.


Vitesse TV sprak met hoofdtrainer Henk Fraser en Mitchell van Bergen over de transferwindow en over de belangrijke wedstrijd vs FC Groningen.


Vitesse heeft zich versterkt met Roy Beerens! De 30-jarige aanvaller komt over van Reading FC en tekent een contract voor 3,5 jaar. Welkom Roy!


Vyacheslav Karavaev, kortweg Kara, komt per direct van AC Sparta Praag over naar Vitesse. De 22-jarige verdediger tekent in Arnhem een contract voor 3,5 seizoenen. Vitesse TV sprak met de nieuwste aanwinst!


Milot Rashica vertrekt na 2,5 jaar bij Vitesse te hebben gespeeld naar het Duitse Werder Bremen. Milot, bedankt voor alle mooie goals en assist! Succes bij Werder Bremen!


Vitesse heeft met 1-2 gewonnen van PEC Zwolle. Bryan Linssen tekende in de eerste helft na een weergaloze aanname voor de 0-1. Nadat Younes Namli de stand gelijk had getrokken, besliste Mason Mount met een fantastische vrije trap de eindstand in Arnhems voordeel: 1-2.


Dragoslav Jevric was vorige week weer even terug bij Vitesse. In het kader van zijn trainersopleiding liep de oud keeper van Vitesse een week mee met de technische staf. Vitesse TV sprak met Jevric en voormalig ploeggenoot Aleksandar Rankovic.


De vierde editie van Vitesse Werkt! werd afgetrapt door assistant-trainer en Vitesse Betrokken ambassadeur Edward Sturing en wethouder Ine van Burgsteden.