Wanneer Evi met haar hartsvriendin terugblikt, komen enkele leuke verhalen naar boven. "Waarom stopten wij sokken in onze bh?"


Evi keert terug naar het zangkoor waarbij ze zong in 1991. Ze wordt er zo nostalgisch van dat ze haar tranen maar moeilijk kan bedwingen.


De zoontjes van Evi Hanssen, Mac en Scout, staan te popelen om terug te keren in de tijd. Naar welke tijd ze terugkeren, is wel precies nog niet helemaal duidelijk...


Esther en Tim overlopen de vragenlijst die hun dichter bij elkaar helpt brengen. Een van de vragen brengt de gevoelige kant van Tim naar boven.


Wendy vraagt naar de betekenis van de tatoeages van Damiano. Die verklaart meteen waarom hij het niet bij één tattoo heeft gehouden.


Men zegt vaak dat humor een teken is van intelligentie. Humor is iets wat Toon en Frie in overvloed hebben. Ze bespreken de resultaten van de IQ test die ze voor het programma moesten laten afnemen.


De zus van Tim stelde een presentatie op voor Esther over de jeugd van Tim. Zo krijgt ze meteen een breder beeld van de man waarmee ze getrouwd is.


Lieve en Aljosja hebben elkaar de afgelopen dagen beter leren kennen. Aljosja leert de vreemde geluidjes van Lieve te appreciëren. En Lieve doet haar uiterste best om de naam van Aljosja juist uit te spreken. Als is er op dat vlak nog wat ruimte voor verbetering.


Mike en Marjolein besluiten samen een potje te golfen. Maar dat loopt niet zo vlot als verwacht.


Toon en Frie koken voor het eerst samen. Dat is meteen al een mooie relatietest. Kan Frie de touwtjes even uit handen laten?


Wat vond James Cooke eigenlijk van de tête à tête met zichzelf? Louis Talpe vond het alvast geen gemakkelijke opdracht...


Wat gebeurt er als je Louis Talpe en James Cooke tegenover elkaar zet? Een hilarisch schouwspel met dubbele kinnen en over-the-top lachjes!
Tegen De Sterren Op, donderdag om 20.35


Er moet Hilde van Mieghem (Jonas Van Geel) iets van het hart. In de welbekende hut van Temptation Island neemt ze het op voor de vrouwen op het eiland. En dat doet ze in haar welbekende stijl...


Wie is er nu het grappigst? Jan Jaap of Urbanus? Dat proberen ze uit te vechten in een heuse moppenbattle..


Elke week recenseren de Boxy's een bekend culinair naslagwerk. Soms lyrisch, soms kritisch. Gelukkig delen de Boxy broers dezelfde mening...