Leonardo DiCaprio heeft zijn eigen goede doel, maar een eigen goed doel beginnen zien Barry Atsma, Saskia Noort, Marco Borsato en andere BN'ers niet zitten, vertellen ze tijdens het Goed Geld Gala.


NU.nl blikt iedere dag vooruit op de verschillende sportonderdelen van de Olympische Spelen. In de negende aflevering bespreken we de kansen van de Nederlandse mannen in de ploegachtervolging, en blikken we vooruit naar de 500 meter voor de vrouwen, met onder meer Anice Das.


De schaatsers van de ploegachtervolging laten de pers links liggen tijdens een ingelast persmoment. Ze lopen allen door, zonder iemand te woord te staan.


Experts leggen uit hoe reclames werken en wat het met ons doet.


NU.nl blikt iedere dag vooruit op de verschillende sportonderdelen van de Olympische Spelen. In de achtste aflevering bespreken we het de kansen van Ter Mors en Knegt op goud.


NU.nl-columnist Frank Heinen brengt een ode aan de Nederlandse gouden medaillewinnaars in Pyeongchang.


Deze week in Aftrappen: Ajax speelt saaier onder Ten Hag, Feyenoord doet het slecht als titelverdediger en Lozano topscorer bij PSV.


Jeroen van Koningsbrugge stapte bij NU.nl-redacteur Chris Helt in de auto.


Schaatsster Esmee Visser won verrassend olympisch goud op de 5000 meter. Ze werd gefeliciteerd door de koning, maar kon hem niet verstaan, vertelt ze voor de camera van NU.nl.


De Olympische Spelen geven vaak ruimte voor 'nieuwe' sporten om zich te bewijzen. Deze drie demonstratiesporten uit het verleden werden helaas nooit officiële wintersporten op de Spelen.


Toernooidirecteur Richard Krajicek denkt dat het ABN Amro-toernooi de laatste kans voor Roger Federer is om nummer één van de wereld te worden. Ook blikt hij terug op de wedstrijden die hijzelf tegen Federer speelde. Tenniscommentator Kristie Boogert legt uit waarom Federer na al die jaren nog zo ambitieus is.


Leonardo DiCaprio was donderdag voor een kort bezoek in Nederland. Hij sprak op het Goed Geld Gala in Carré. Onder anderen Marco Borsato sprak kort met de acteur en was onder de indruk.


NU.nl-columnist Frank Heinen brengt een ode aan de Nederlandse gouden medaillewinnaars in Pyeongchang.


Snowboarder Niek van der Velden brak in Zuid-Korea zijn arm tijdens een training. Van der Velden is inmiddels aan zijn arm geopereerd en zegt dat hij achteraf wel kan lachen om de situatie.


Hoe komt het eigenlijk dat het soms mist in Nederland? En hoe gaat het weer weg? NU.nl legt uit.