Rustig en vrij warm lenteweer


Weerbericht van 22 mei 2019 door Jordi Huirne van MeteoGroup. Komende dagen is het rustig en overwegend droog lenteweer met regelmatig zon. In het binnenland wordt het warm met lokaal 23 graden. Blijft dit ook zo in het weekend?

Dorien ontmoet tropische storm Alberto


http://www.weer.nl/nieuws/detail/2019-05-17-een-tropische-storm-en-een-walmart-tent/ " />
Vorig jaar was Alberto de eerste tropische storm van het seizoen. Weervrouw Dorien Bouwman was toevallig in Florida en maakte van dichtbij kennis met de start van 'hurricane season'.
Het hele verhaal staat op http://www.weer.nl/nieuws/detail/2019-05-17-een-tropische-storm-en-een-walmart-tent/

Grijze dag


Het weerbericht voor dinsdag 21 mei door Jordi Huirne.

Regen- en onweersbuien


Het weerbericht van maandag 20 mei 2019 door Britta van Gendt van MeteoGroup. Later vanmiddag en vanavond vooral landinwaarts weer een paar regen- en onweersbuien.

Een paar buien


Het weerbericht van zondag 19 mei 2019 door Dorien Bouwman van MeteoGroup. Er vallen vandaag enkele buien, soms ook met onweer. Waar ze vallen? Check de video!

Op veel plaatsen 20 graden of meer!


Eindelijk wordt het weer echt warmer. Op veel plaatsen vandaag 20 graden of meer! Het weerbericht van zaterdag 18 mei door van MeteoGroup.

In het weekend twintigers!


Het weerbericht van vrijdag 17 mei 2019 door Dorien Bouwman van MeteoGroup. Vandaag wordt het 15 a 16 graden, maar in het weekend gaat het kwik flink omhoog. Of we daarbij ook de zon te zien krijgen?

Meeste zonne-uren in het westen vandaag


De weersverwachting voor vandaag, vrijdag en ook het weekend. Jordi Bloem doet het weer deze donderdag 16 mei 2019.

Nog een stralende lentedag


De weervideo voor woensdag 15 mei, door Britta van Gendt

Zonnig en weer wat warmer


Het weerbericht voor dinsdag 14 mei door Alfred Snoek.

Veel zon en droog!


Het weerbericht van maandag 13 mei 2019 door Jordi Bloem van MeteoGroup. Er staat een aantal stralende lentedagen voor de deur!

Flink wat zon en fris


En hoe gaat het verder komende week? Dorien laat het je horen en zien! Het weerpraatje van moederdag, zondag 12 mei 2019.

Fris, fraai weekend


En hierna? De verwachting vandaag met Jordi Bloem. Fijn weekend verder!

Vooral in het zuiden enkele buien


Het weerbericht van vrijdag 10 mei 2019 door Britta van Gendt van MeteoGroup. Vooral in het zuiden vandaag een paar buien.

Buien ontstaan


Weerbericht van 9 mei 2019 door Jordi Huirne van MeteoGroup. Na een droge start met flink wat zon ontstaan stapelwolken. Vanmiddag groeien sommige stapelwolken uit tot buien, plaatselijk met onweer en hagel. Weerman Jordi vertelt waar de buien voorkomen en hoe het er de komende dagen uitziet.
"